TRAINEE Logo   Creating Qualified Building workforce with
   QUALIFICATIONS | BIM | MARKET

Грешка

[OSYouTube] Alledia framework not found

Публикации изработени во рамките на проектот ТРАИНЕЕ

#Наслов на документотОписЛинк за преземање
1Прирачник за обука за инженери и техничари за проектирање и инсталирање на сончеви термални колекторски системи
2Прирачник за обука за инженери и техничари за проектирање и инсталирање на фотоволтаични системи
3Прирачник за обука на архитекти за интегриран и систематизиран пристап во проектирањето на енергетско ефикасни објекти
4Каталог на обуки во рамките на Центарот за менаџирање на знаење и вештини
5Евалуација на градба во користење - Примена на методологијата и извештај

Партнери во проектот
KomorskiZnak CMYK Noemvri2012 WEB  logo kreacija mk  feit logo cov logo oficijalno en inzhenerska institucija na makedonija web  bim academy spain