TRAINEE Logo   Creating Qualified Building workforce with
   QUALIFICATIONS | BIM | MARKET

Грешка

[OSYouTube] Alledia framework not found

Регулаторна рамка за квалификации

Регулатива во делот на образование на возрасни и квалификации

#Наслов на документотОписЛинк
1Закон за образование на возрасни
2Стратегија за образование на возрасни 2018-2022
3Стратегија за образование 2018-2025
4Правилник за верфикација на посебни програми за образование на возрасни

Повеќе информации во врска со оваа проблематика можете да најдете на веб страната на Центарот за образование на возрасни 

Партнери во проектот
KomorskiZnak CMYK Noemvri2012 WEB  logo kreacija mk  feit logo cov logo oficijalno en inzhenerska institucija na makedonija web  bim academy spain