БИМ Вебинар обука за индустрија и произведувачи

 Завршено пријавување
 
14
Категорија
TRAINEE
Датум
22 Апр 2020 17:00 - 24 Апр 2020 17:00
Локација
Интернет
Број на места
15
Слободни места
1
Телефон
+38970264284
E-пошта
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Вебинарот за индустрија и произведувачи е наменет за сите лица кои работат во фирми за индустриско производство.

Периодот на обуката е планиран за 22, 23 и 24 април 2020 година, и тоа во попладневните часови (околу 17 часот или подоцна). Видео обуките ќе бидат водени од проектниот партнер BIM Academy, од Шпанија.

Вебинарите (онлине видео обуките) ќе бидат поделени во 2 групи, каде секоја од нив ќе има 1 до 2 часа дневна сесија со видео предавања.

Обуките ќе бидат организирани преку он-лине алатка која дополнително ќе ја објавиме.

Наставната програма на обуките се фокусира на развој на основни БИМ вештини и стратегии за решавање проблеми. Како со имплементација на БИМ методологијата ќе постигнете поголема ефикасност и заштеди во ресурси. Зошто треба да се имплементира побрзо. Плановите на ЕУ за имплементација на БИМ.

Програми за обука:

  1. БИМ за претставници на власта, купувачи и сопственици - 10 лица (14, 15 и 16 април 2020 година)
  2. БИМ за индустрија и произведувачи - 10 лица (22, 23 и 24 април 2020 година)

Кој може да се пријави на обуките?

Нема посебни услови но пожелно е да се има:

- вклученост во постапките за јавни набавки, изведба, надзор, производство или друг дел од целиот процес на градење.
- разбирање на потребата за дигитализација на процесите на управување;
- разбирање на потребата и концептот на трансфер во БИМ;
- разбирање на концептот на функционирање на инженерски фирми.

РЕГИСТРАЦИЈА

Регистрацијата за обуката 2. БИМ за индустрија и произведувачи оди се преку зеленото копче горе десно или директно преку следниот ЛИНК 

 
 

Листа на учесници

Pane Ristovski (1)
Stefana Krsteska (1)
Марија (1)
Slobodan Tomic (1)
Filip Grujevski (1)
ZORAN ANGELOV (1)
Иван Димитров (1)
Dejan Filiposki (1)
Zdravko Andonov (1)
Anonymous (1)
Emil (1)
Марија Станковска (1)
Мухамед Беќири (1)
Milan Kiroski (1)